Megkeressük álmaid ingatlanát.
Neked pedig semmibe sem kerĂĽl.

Töltsd ki regisztrációs lapunkat, kollegánk pedig felkutatja a számodra legmegfelelőbb ingatlant.

Kapcsolattartási adatok
Ingatlan adatok
Ingatlan adatok
*szolgáltatásunk jelenleg budapesti, valamint bizonyos pesti megyei településeken működik
MilliĂł Ft
m 2

Kérdések & Válaszok

Igen. Kereső ügyfeleink számára a szolgáltatás teljes mértékben ingyenes, semmilyen rejtett költséget nem tartalmaz.

Innovatív szolgáltatásunkon keresztül ingatlan vásárlási szándékkal rendelkező ügyfeleinket kapcsoljuk össze az adatbázisunkban lévő eladókkal. Természetesen mi sem ingyen dolgozunk, de ebben az esetben a szolgáltatási díjat az eladó fél fizeti meg.

Egyrészről a több tízezer ingatlanból álló adatbázisunk miatt. Az általad beállított keresési feltételek eredményeinek hatékonyságát az általad kiválasztott területen aktív értékesítőnk személyes véleménye alapján finomhangolunk. Ezzel megkímélünk a felesleges köröktől és megbízhatatlan eladóktól. Fontos, hogy a folyamat nem áll meg a megfelelő ingatlan kiválasztásával. A Livlia a teljes adás-vételi tranzakció során segítséget nyújt mind vevői és mind eladói oldalon egyaránt. Ezzel jelentős kellemetlenségektől és bizonyos esetekben számottevő felesleges kiadástól óvhatod meg magad.

Igen, minden esetben szükséges ügyvéd az adásvételi szerződéshez. A Livlia rendelkezik erre specializálódott ügyvédi irodával, így amennyiben igénylet, úgy ebben is tudunk segíteni.

Az igényfelmérő lap kitöltése után azt automata rendszereink feldolgozzák azt, majd javaslatot tesznek az általad kiválasztott területen illetékes kolléga számára a potenciális ingatlanok listájára. Kollégánk ellenőrzi a listát, majd naponta megosztja veled a megadott emailos elérhetőségeden. Amennyiben a listából egy ingatlan felkelti az érdeklődésedet, úgy az érdekel gombra kattintva kapcsolatba léphetsz velünk, mi pedig megszervezzük az ingatlan megtekintését.

Vannak még kérdéseid? Keress minket telefonon
Itt találkozhattál velünk
Icon For Arrow-up